Skip to main content

6-geekvape-meloso-disposable-vape-kit-desktop

Utforska GEEK BAR MELOSO Engångsvape 20mg

Upptäck den nyaste medlemmen i vapefamiljen, GEEK BAR MELOSO, en användarvänlig engångsvape som passar alla, från nybörjare till rutinerade användare. Varje enhet är förfylld med 20mg nikotinsalt och finns i ett utbud av tio olika smaker. Dess bärbara design gör den idealisk för användning on-the-go, och varje enhet levererar upp till 600 puffar, vilket gör den både praktisk och ekonomisk.

Elf Bar vs Geek Bar

Både Elfbar och Geekbar var pionjärer inom engångsvapes men Geek Bar’s första engångsvape försvann för ett tag sedan från marknaden medans Elf Bar 600 höll sig kvar. Nu har dock deras ärkemenisis återuppstått med en helt ny modell på den svenska marknaden.

Fördelar med GEEK BAR MELOSO

GEEK BAR MELOSO använder en avancerad dubbel mesh-coil teknologi för snabb uppvärmning och optimal smakåtergivning. Nikotinsaltet säkerställer snabb absorption och tillfredsställelse, perfekt för att stilla nikotinbegäret effektivt. Med ett brett spektrum av smaker, från fruktiga och kyliga till dryck-inspirerade, finns det en variant för varje smakpreferens, inklusive en distinkt jellybean-smak.

Användarvänlig och Bekväm

Denna vape är designad för enkelhet och bekvämlighet, utan behov av att byta coils eller krångla med inställningar. När enheten är slut är det bara att byta till en ny. Varje enhet kommer förfylld med 2 ml e-vätska och erbjuder en användarupplevelse som överträffar 20 traditionella cigaretter.

Geek-bar-meloso-1080x338.jpg

Specifikationer och Smaker

Enhetens specifikationer inkluderar en 550 mAh batteri och en kapacitet på 2 ml, med smaker som Blueberry Ice, Mango Ice och Peach Ice, för att nämna några. Dess ergonomiska design säkerställer en bekväm och tillfredsställande inhalering vid varje drag.

Tillgänglighet

GEEK BAR MELOSO 600 finns tillgänglig för köp hos iSmokeKing.se och Engångsvape24, vilket gör det enkelt för vejpare att hitta och köpa denna pålitliga och njutbara engångsvape.

I paketet ingår en GEEKBAR Meloso 20mg engångsvape och en svensk användarmanual, allt för att du ska kunna börja vejpa direkt ur förpackningen.

Leave a Reply