Skip to main content

Elf Bar 600 V2 Mesh Engångs Vape

Elf Bar V2 är det ultimata valet för avslappnade vapers med sin enkla användning och kompakta design. Den förbättrade Elf Bar 600 V2 ger en modern twist till det traditionella Elf Bar 600, med en uppdaterad estetik och spännande nya smaker. Elf Bar har cementerat sin position som ledande inom vapingindustrin och fortsätter att leverera högkvalitativa produkter som passar både nybörjare och erfarna användare.

Elf-Bar-600-V2-bild

Vad är nytt med Elf Bar 600 V2?

Elf Bar 600 V2 behåller den ikoniska pennformen och dragaktiverade designen som gjorde originalversionen så populär. Den uppdaterade V2-modellen erbjuder dock en ny tvåtonsmetallisk kropp med en gummerad finish för en modern estetik. Den största förbättringen är införandet av en QUAQ-meshspole, vilket ger en förbättrad smak- och ångproduktion för en ännu mer tillfredsställande vaping-upplevelse.

Elf Bar: Bakgrund och Produktinformation

Elf Bar är ett ledande företag inom vaping som grundades 2018 med målet att erbjuda enklare och hälsosammare alternativ till traditionell tobaksrökning. Elf Bar 600 V2 representerar företagets dedikation till att erbjuda högkvalitativa produkter som kombinerar stil och funktionalitet. Med en inbyggd batterikapacitet på 550mAh och 2 ml e-juicekapacitet erbjuder Elf Bar 600 V2 upp till 600 puffar av ren njutning.

Elf-Bar-600-V2-Engangs-Vape

Specifikationer för Elf Bar V2

  • Batterikapacitet: 550mAh
  • Storlek: H:105mm x B:18m x D:15mm
  • Effekt: 9W
  • E-juicestyrka: 20mg / 2% nikotinsalt
  • Mix: 50/50 PG/VG
  • Podkapacitet: 2 ml

Var kan man köpa Elf Bar V2?

Du kan köpa Elf Bara, både gamla Elf Bar 600 modellen till bra priser hos iSmokeKing och Engångsvape24.

Elf Bar 600 V2 är otroligt lätt att använda och kräver inget underhåll, vilket gör den till det perfekta alternativet för både nybörjare och erfarna vapers. Med dess enkla dragaktiverade system behöver användarna inte bekymra sig för att trycka på knappar eller fylla på e-juice. Elf Bar 600 V2 är redo att användas direkt ur förpackningen och är det perfekta valet för enkel, bekymmersfri vaping när som helst och var som helst.

Leave a Reply