Skip to main content

Elf Bar Lost Mary BM600 Mesh front sv

Lost Mary BM600 Mesh Engångs Vape med 600 Puffar

Lost Mary BM600 Mesh Engångs Vape är en ny engångs vape från ELF Bar, som är kända för att tillverka högkvalitativa vaping-produkter. Den här vejpen är utformad för att vara enkel att använda och ger en tillfredsställande vaping-upplevelse.

Lost Mary BM600 Mesh Engångs Vape levereras med en färdigfylld tank med 2 ml premium-nikotinsalt e-juice och har en dubbel mesh-teknik som ger en rik och tillfredsställande smak med en mjuk halsbränna. Nikotinstyrkan är 20 mg, vilket är den högsta som tillåts enligt EU-lagstiftningen. Detta gör den idealisk för de som behöver en extra dos nikotin för att hålla sig borta från cigaretter.

LostMary Engångsvape har också en 550mAh icke-uppladdningsbar batterikapacitet, vilket gör att enheten kan leverera cirka 600 puffar. Detta motsvarar en förpackning med 20 cigaretter. Du behöver inte oroa dig för att ladda batteriet eller byta ut coilarna, vilket gör det till ett bekvämt alternativ för vapers som vill ha en enhet som fungerar direkt ur lådan.

Här kan du köpa Lost Mary hos iSmokeKing.se

Lost Mary BM600 Mesh Engångs Vape finns i nio olika smaker:

  1. Red Apple Ice – Smak av Röda söta äpplen och en massa cooling.
  2. Pink Grapefruit – Smak av Grapefrukt med rosa bär och cooling.
  3. Pineapple Ice – En exotisk och söt ananas med mycket kylning.
  4. Menthol – En Klassisk frisk mentol-smak.
  5. Mad Blue – En Bärig blåbärsmak med lite ice.
  6. Juicy Peach – En Söt och frisk persikasmak med lätt kylning.
  7. Cherry Peach Lemonade – En Lemonaddryck med körsbär och persikor.
  8. Cherry Ice – En Iskall körsbärssmak med kylning.
  9. Watermelon Lemon – En Saftig vattenmelon med syrliga citrustoner.

elf-bar-lost-mary-mc600-flavours

Alla smaker är unika och ger en väl avvägd blandning av smaker som passar olika typer av användare. Oavsett om du föredrar något fruktigt, sött eller uppfriskande, finns det en smak för dig.

Lost Mary BM600 Vape har en bekväm och diskret design som gör det lätt att använda och bära med dig vart du än går. Den flaskformade designen gör den enklare att hålla och använda jämfört med traditionella pennformade enheter.

En av de största fördelarna med Lost Mary BM600 Mesh Engångs Vape är dess enkelhet. Du behöver inte oroa dig för att ladda batteriet eller byta ut spolarna. Du kan använda enheten direkt ur lådan och kassera den på rätt sätt när den är klar.

Lost Mary BM600 Mesh Engångs Vape använder inhaleringsaktiverad teknik, vilket innebär att du inte behehöver trycka på några knappar eller dylikt.

Lost-Mary-Elf-Bar-logo

Här kan du köpa Lost Mary hos Engångsvape24.

Leave a Reply