Skip to main content

Bästa Engångs Vape 2022

basta engangs vape

Geek Bar VS Elf Bar: Jämför de bästa engångsvapes 2022

GeekVape producerar två av de mest populära e-cigaretterna för engångsbruk på marknaden Geek Bar. Om du vill börja med engångsvape men inte vet vilken du ska börja med, ta en titt på vår guide nedan.

Skillnader Engångs Vape

Engångsvapes kan inte slås för deras bekvämlighet och användarvänlighet. De kommer förladdade, förfyllda och är redo att användas direkt från lådan. Både Geek Bar och Elf Bar är TPD-kompatibla, har en kapacitet på 2 ml e-vätska, är dragaktiverade och kommer förfyllda med välsmakande e-juicer.

Geek Bars och Elf Bars är båda diskreta enheter som lyfter fram de bästa delarna av engångs vape ergonomi. Geek Bar är en rektangulär enhet med jämna kanter som ser väldigt futuristisk ut i sin design. Elf Bar är lite större och har en cirkulär form som är mer som en smal pennenhet.

Vilken Vape smakar bäst?

Båda serierna erbjuder robusta, läckra e-smaker som får dig att vilja ha mer. Geek Bars finns i fler smaker och har många unika frukt-, mentol- och is-e-vätskor. Elf Bars finns i mer klassiska smaker inklusive de som är inspirerade av desserter och drinkar.

Här kan du köpa nikotinfri Elfbar.

Populära Geek Bar-smaker
Populära Elf Bar-smaker

Vilken Engångs Vape är kraftigast?

Båda vapes är exceptionella när det gäller engångsvape prestanda men Elf Bars har ett litet ben med ett större batteri och högre antal bloss.

Geek Bar har ett 500mAh batteri och cirka 625 bloss och Elf Bar använder ett 550mAh batteri med cirka 600 bloss. En Elf Bar bör hålla lite längre än en Geek Bar, men detta beror på din vapingstil och hur ofta du vejpar.

Geek Bar vs Elf Bar: Vilket är bäst?

Du kan inte gå fel med vare sig Geek Bars eller Elf Bars. De har båda liknande funktionalitet och ger användarna hundratals bloss av otrolig smakande ånga. Det kommer helt enkelt att bero på vilken du föredrar att använda eller vilken som har den smak du vill ha. Vilken du än väljer så kommer du att bli väldigt nöjd!

Besök Engångsvape24 för att köpa billiga engångs vapes.

Tillbaka till bloggen.

Leave a Reply